Mistä PodStudio syntyi

Idea yrityksen perustamisesta oli muhinut jo pitkään, koska itsellä on tuntemusta ja tietämystä ei puolilta digitaalista markkinointia ja tykkään sparrailla sekä ratkoa ongelmia. Joten kasvoi tämäkin pieni ajatus sitten isommaksi ideaksi.

Haluan auttaa muita yrityksiä niin pieniä kuin isompiakin

Mistä PodStudio sai nimensä?

Voidaan sanoa että PodStudio nimi tuli podcast puolelta. Perinteinen podcast PuhujainKulma on jo vuosia startannut täältä Pörnin PodStudiolta.

Mutta tämä nimi kuvaa kyllä sitä mitä PodStudio sitten tänä päivänä edustaa. Sana pod on suomeksi palko, kuvastaen pientä säiliötä joka pitää sisällään jotain uutta. Studio on taas paikka jossa luodaan jotain uutta. Se voi olla esimerkiksi ääntä tai videota, mutta minun tapauksessa siihen liittyy myös kaikkea digitaaliseen markkinointiin liittyvää.

Kuka on Pörni?

Terve, minä olen Pasi Örn (tuttavallisemmin Pörni) ja olen henkilö PodStudion takana. Olen työskennellyt webin parissa yli 15 vuotta ja viimeiset 10 vuotta digitaalisen markkinoinnin parissa. Päätyönä digitaalisen markkinoinnin kehittäminen ja sen mittaaminen.

Äänityöskentelyn aloitin yli 10 vuotta sitten ja ääntäni on ollut käytössä tv- ja radiomainoksissa. Juonsin sekä tuotin myös yhtä Suomen tunnetuinta podcastia PuhujainKulmaa

Pasi Örn, Digitaalisen markkinoinnin tuottaja